• Categorii Categorii
 • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  28 ani de activitate! La Mulți Ani CTSIC!

  28 ani de activitate! La Mulți Ani CTSIC!

       
   21.06.2024    1142 Accesări    

  Stimați parteneri și colegi!

  Astăzi este o zi semnificativă pentru noi dar mai ales pentru prietenii și partenerii noștri, Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare împlinește 28 ani de existență, aproape trei decenii de Excelență, Afirmare, Perseverență și modernizare continuă.

  28 ani pentru orice activitate este o vârstă, o experiență, o reputație și un nume afirmat. Este o ocazie deosebită pentru a ne exprima recunoștința față de toți cei care au contribuit și contribuie la succesul societății noastre.

  Felicităm echipa CTSIC pentru aceste realizări frumoase, dorindu-le La Mulți Ani, stabilitate și noi ascensiuni, alături de aprecierea înaltă pentru asigurarea cu servicii de înaltă calitate și performanță.

  Cu siguranță CTSIC va continua să scrie istorie în domeniile Securității industriale, încercărilor de laborator, inspecție și certificare de înaltă calitate. Profesionalismul tuturor angajaților, onestitatea și dedicația față de parteneri, aprecierea soluțiilor moderne vor contribui în permanență la menținerea reputației și imaginii pozitive a întreprinderii noastre.

  Cu aceste gânduri, dorim să Vă adresăm multă sănătate, multe succese și realizări importante în tot ceea ce faceți pentru binele și prosperarea domeniului.

  La Mulți Ani CTSIC!
  În numele echipei CTSIC,
  Administrația și Consiliul CTSIC