• Categorii Categorii
 • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  Gala businessului moldovenesc 2023, cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri autohtoni

  Gala businessului moldovenesc 2023, cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri autohtoni

       
   22.06.2023    3361 Accesări    

  Gala businessului moldovenesc 2023, cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri autohtoni

  SRL "Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare" (CTSIC) reprezentată de directorul și cofondatorul companiei dl Gheorghi EFTENI s-a numărat printre întreprinderile premiate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului" și „Premiul pentru realizări în domeniul calității", care au avut loc pe 9 iunie 2023 la cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri autohtoni - "GALA BUSINESSULUI MOLDOVENESC", care a ajuns la cea de-a XX-a ediţie.

  Această realizare a fost posibilă în urma efortului depus de echipa noastră unită, de fondatori și partenerii noștri ai companiilor din Turcia - Institutul Turc de Standardizare (TSE), Serviciul Internațional de Evaluare a Conformității INC. (ICAS).

  Participanții la festivitate au fost salutaţi de prim-ministrul dl Dorin RECEAN, care a subliniat că „Businessul este principalul partener al Guvernului".

  Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) dl Sergiu HAREA, la ediția din acest an, a fost depus un număr record de dosare, cifrele fiind cu circa 10 la sută mai mari decât în anii precedenți.

  Fiind la cea de-a XX-a ediție, concursul „Marca comercială a anului" este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și pe cea externă.
  Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor" a ajuns la cea de a IX-a ediție. Scopurile acestuia sunt de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovează abordarea modernă a calității.

  În acest an, au fost înregistrate 110 companii care au depus dosarele pentru 16 nominalizări la concursul „Marca comercială a anului" și 45 de cereri la „Premiul pentru realizări în domeniul calității". La ediția din acest an a Galei businessului moldovenesc 2023 au participat peste două sute de companii autohtone.

  Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, cu susținerea partenerilor din ţară şi cei externi.