• Categorii Categorii
 • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  Standarde europene - noi orizonturi, noi oportunități

  Standarde europene - noi orizonturi, noi oportunități

       
   21.05.2015    2778 Accesări    

  La data de 21 mai 2015 în incinta Institutului Național de Standardizare (INS) a fost organizată Ziua Ușilor Deschise cu genericul „Standarde europene - noi orizonturi, noi oportunități" la care au participat reprezentanţii Î.S. "CTSIC". Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Reprezentanța din Republica Moldova a Centrului Român de Politici Europene (CRPE-R.Moldova), sprijinit de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

  Scopul organizării a fost lansarea proiectului FHI 360 Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS) "Informarea publicului larg și a părților interesate referitor la standardele adoptate în cadrul ACLAC", finanțat de USAID cu creșterea ulterioara a gradului de conștientizare a importanței standardelor europene și crearea unei platforme de discuții pentru agenții economici naționali referitoare la oportunitățile oferite de acestea.

  La cele două sesiuni au participat peste 100 de reprezentanți ai autorităților de reglementare, întreprinderilor, instituțiilor de cercetare, organismelor de certificare, membrii comitetelor tehnice, ONG-uri, asociațiilor patronale și mediului academic.