• Categorii Categorii
 • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  Vizita dlui Veysel TÜRKEL - director general "ICAS" si dlui Bayram SELAM - specialist principal "TSE"

  Vizita dlui Veysel TÜRKEL - director general "ICAS" si dlui Bayram SELAM - specialist principal "TSE"

       
   31.01.2017    7926 Accesări    

  Pe data de 31 ianuarie 2017, întreprinderea noastră a fost vizitată de o delegație de experți din Turcia: director general "ICAS" (International Conformity Assessment Service) - Dr. Veysel TÜRKEL și reprezentantul Institutului de Standardizare din Turcia ("Türk Standardlari Enstitüsü" TSE), specialist principal - Dr. Bayram SELAM.

  Vizita a avut loc ca o continuare a dialogului în cadrul comisiei mixte interguvernamentale moldo-turce privind comerțul și cooperarea economică într-un climat de înțelegere reciprocă și constructivitate.

  Cele două părți au avut un schimb de opinii și au discutat aspecte legate de dezvoltarea și punerea în aplicare a procedurilor de inspecţie, testări interlaboratoare și încercări de laborator ale produselor petroliere. A fost subliniată importanța deosebită a unor astfel de întîlniri pentru punerea în aplicare completă a proiectelor și a activităților planificate.

  Părțile și-au exprimat satisfacția și încrederea într-o cooperare fructuoasă pe viitor.